Onze werkwijze

Naast woonhuizen en bedrijfshallen houden wij ons ook bezig met het bouwen van agrarische bedrijfsgebouwen. U moet daarbij denken aan ligboxenstallen, varkensstallen en kippenstallen. De wanden van de mestkelders worden door ons volledig in beton gestort. Om een goede dichte kelder te verkrijgen bevinden zich op de naden rubber slabben. De bovenbouw bestaat deels uit geprefabriceerde betonnen roosters en in het werk gestorte vloeren. Verder bestaat de draagconstructie veelal uit staal. De wanden worden opgetrokken uit baksteen metselwerk, maar tegenwoordig ook meer en meer met prefab betonelementen welke zijn voorzien van metselwerkmotief of gewassen grind. Het dak bestaat veelal uit golfplaten, maar ook geïsoleerde sandwichpanelen worden steeds meer toegepast. Dit heeft namelijk in de winter, maar ook zeker in de zomer voordelen bij de klimaatbeheersing.

Mestkelders

In de Nederlandse veehouderij word de meeste geproduceerde mest opgeslagen in mestkelders onder de stal. Voor wat betreft het storten van de mestkelders, keerwanden of betonnen opslag hebben wij een compleet uitgeruste kelderploeg die beschikken over ons eigen pascal bekistingssysteem en een spierings torenkraan van 40m om de mestkelder of keerwand op een zo kwalitatief en efficiënt mogelijke manier te storten. Termen als mestscheiding of emissiereductie zijn ons dan ook niet vreemd. Ook verzorgen wij in veel gevallen de mestkelders ook van de desgewenste putafdekking door middel van roosters, boxdekken of emissie reducerende vloeren. Door onze ruime ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en het voorhanden materieel, kunnen wij u een scherp concurrerende aanbieding doen.

ff

Mestkelder Frankrijk

Mestkelder Frankrijk
ff

Kippenschuur

Barneveld
Kippenschuur
ff

Uitbreiding rundveestal te Zuidermeer

Uitbreiding rundveestal te Zuidermeer
ff

Rundveestal te Oterleek

Rundveestal te Oterleek
ff

Rundveestal te Stolwijk

Rundveestal te Stolwijk
ff

Kippenstal te Hagenstein

Kippenstal te Hagenstein
ff

Kippenstal te Barneveld

Kippenstal te Barneveld
ff

Rundveestal te Kootwijkerbroek

Rundveestal te Kootwijkerbroek

Stallen

Wilt u een stal bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen zowel complete rundvee-, varkens- en kalverenstallen als bewaarloodsen en werktuigbergingen. Dankzij onze ruimer ervaring in de agrarische bouw, eigen materieel en doelmatige constructies, kunnen wij efficiënt werken. We hebben een uitgebreid scala aan agrarische projecten gerealiseerd. Met onze kennis en ervaringen denken wij graag met u mee.

Opslagloodsen

Heeft u plannen op een opslagloods of bewaarloods te laten bouwen? J.G. Timmer is dé specialist op dit gebied. Van stalen productieloodsen tot op maat gemaakte opslagloodsen. Opslagloodsen kunnen wij plaatsen aan bestaande bouw of aan uw nieuw te bouwen loods of hal. Dankzij onze ruime ervaring in de agrarische sector bieden wij u een bouwproject dat altijd past in zowel uw budget, als uw systeemwensen en -vereisten.

Emissie vloeren

Emissiearme vloeren leveren wij van dichte vloer tot roostervloer met emissiekleppen. Een emissiearme vloer beperkt de emissie van ammoniak, doordat er minder luchtuitwisseling plaatsvindt tussen stal en mestkelder. De ontwikkelingen staan niet stil, maar deze volgen wij op de voet. Ook mestscheiding is bij ons een bekend fenomeen. In een aantal gerealiseerde projecten hebben wij daarin ook ruime ervaring opgebouwd.

Duurzaam

Bouwen met zo min mogelijk schade voor mens en milieu.

Kwaliteit

Wij staan garant voor vakmanschap en flexibiliteit.

Specialisten

Wij adviseren u graag met onze ervaring, kennis en kunde.

Turn-Key

Complete ontzorging tijdens het gehele bouwproces.

Veiligheid

Veilig werken is voor ons belangrijk. Tijdens het bouwproces maar ook in constructieve zin.

Maatwerk

Heeft u een idee? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal.

Ons team

J.G. Timmer Bouwbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. Onze kracht ligt erin dat wij een ervaren team hebben en alle projecten in eigen beheer kunnen realiseren. Wij werken stuk voor stuk met flexibele mensen die kennis en vakmanschap op een efficiënte manier kunnen combineren. Dit resulteert in een aanzienlijk korter bouwproces en uiteindelijk een scherpe prijs! Bij een bouwproject is er vaak een hoop tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materieel wat wij in eigendom hebben dit betekent dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig.

Jan Timmer

Manager, Tel. 0488 48 8860
jan@jgtimmer.nl

René van Amersfoort

Calculator, Tel. 0488 48 8860
rene@jgtimmer.nl

David Timmer

Werkvoorbereider, Tel. 0488 48 8860
david@jgtimmer.nl

Jan van Voorthuizen

Uitvoerder, Tel. 0488 48 8860
jvv@jgtimmer.nl

Neem contact op

Eén aanspreekpunt bij het bouwen van uw bedrijfshal! Eigen vakmensen, korte lijnen en altijd meedenken met de opdrachtgever.Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag praktisch met u mee. Natuurlijk is elke bouw weer anders en dit vraagt dus ook om een stukje advies op maat.


Telefoon: 0488 - 488 860
E-mail: info@jgtimmer.nl
Bezoekadres: Batterijenweg 3
4041 DA Kesteren, NL
 
KvK nummer: 11067508
Btw nummer: NL8174.12.736.B01