Onze werkwijze

Bouwbedrijf J.G. Timmer is gespecialiseerd in betonbouw waarbij wij in de loop der jaren ruime ervaring hebben opgebouwd in keerwanden, opslagloodsen, betonvloeren, afzinkkelders, mestkelder en betonkelders. Tijdens de bouw is er veel tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materiaal wat wij volledig in eigendom hebben. Dit betekend dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig. Het bouwen van een kelder vraagt altijd om maatwerk, dus neem vrijblijvend contact op en wij doen u graag een superscherp aanbod.

Kelderbouw

Bij aanvang van uw bouwplannen is het altijd aan te raden om te overwegen of een kelder wenselijk is. Achteraf is dit namelijk zéér kostbaar om te realiseren. Vaak wordt gedacht dat een kelder een dure oplossing is, maar dit valt mee. De kelder is namelijk vaak ook direct de fundering voor uw schuur of woonhuis waardoor dit over het algemeen de voordeligste m3 zijn van uw bouwproject. Afhankelijk van uw situatie kan een overweging worden gemaakt of een afzinkkelder wel of niet noodzakelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag.

ff

Zoutloods

Raamsdonksveer
Zoutloods
ff

Afzinkkelder te Buren

Buren
Afzinkkelder te Buren
ff

Afzinkkelder te Den Haag

Den Haag
Afzinkkelder te Den Haag
ff

Traditionele kelder Opheusden

Opheusden
Traditionele kelder Opheusden
ff

Afzinkkelder te Apeldoorn

Apeldoorn
Afzinkkelder te Apeldoorn
ff

Afzink parkeerkelder te Best

Best
Afzink parkeerkelder te Best
ff

Mestkelder te Nieuwlande

Mestkelder te Nieuwlande
ff

Mestkelder te Kesteren

Mestkelder te Kesteren

Afzinkkelders

Een afzinkkelder is een ideale methode om meer ruimte te creëren, waar onvoldoende ruimte is om een bouwput uit te graven. U moet hierbij denken aan erfgrenzen en bebouwde gebieden. Verbouwen of verhuizen is niet meer nodig als u de ruimte heeft om een afzinkkelder te plaatsen. De kelder kunt u bijvoorbeeld gebruiken als extra berging, garage of misschien wel voor uw zwembad. Wij denken graag met u mee.

Betonkelders

Bij de bouw van een betonkelder wordt de put op de juiste diepte ontgraven en vlak gemaakt. Na het ontgraven wordt de kelder uitgezet en kan de randbekisting gemaakt worden. Indien gewenst wordt er drukvaste vloerisolatie aangebracht waarna de wapening voor de vloer wordt aangebracht. De beton voor de vloer kan gestort worden! Na het uitharden van de beton beginnen we met het monteren van de wandwapening.

Mestkelders

In de Nederlandse veehouderij wordt de meeste geproduceerde mest opgeslagen in mestkelders onder de stal. De fundering of onderbouw van een stal of bewaarplaats is in de agrarische sector vaak van wezenlijk belang om een goede bedrijfsvoering te kunnen garanderen. Ons bedrijf heeft hierin de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan. Wij hebben al vele mestkelders en betonwerken uitgevoerd voor zowel stallen, bewaarschuren, kuilplaten, etc.

Duurzaam

Bouwen met zo min mogelijk schade voor mens en milieu.

Kwaliteit

Wij staan garant voor vakmanschap en flexibiliteit.

Specialisten

Wij adviseren u graag met onze ervaring, kennis en kunde.

Turn-Key

Complete ontzorging tijdens het gehele bouwproces.

Veiligheid

Veilig werken is voor ons belangrijk. Tijdens het bouwproces maar ook in constructieve zin.

Maatwerk

Heeft u een idee? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal.

Ons team

J.G. Timmer Bouwbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. Onze kracht ligt erin dat wij een ervaren team hebben en alle projecten in eigen beheer kunnen realiseren. Wij werken stuk voor stuk met flexibele mensen die kennis en vakmanschap op een efficiënte manier kunnen combineren. Dit resulteert in een aanzienlijk korter bouwproces en uiteindelijk een scherpe prijs! Bij een bouwproject is er vaak een hoop tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materieel wat wij in eigendom hebben dit betekent dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig.

Jan Timmer

Manager, Tel. 0488 48 8860
jan@jgtimmer.nl

René van Amersfoort

Calculator, Tel. 0488 48 8860
rene@jgtimmer.nl

David Timmer

Werkvoorbereider, Tel. 0488 48 8860
david@jgtimmer.nl

Jan van Voorthuizen

Uitvoerder, Tel. 0488 48 8860
jvv@jgtimmer.nl

Neem contact op

Eén aanspreekpunt bij het bouwen van uw bedrijfshal! Eigen vakmensen, korte lijnen en altijd meedenken met de opdrachtgever. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag praktisch met u mee. Natuurlijk is elke bouw weer anders en dit vraagt dus ook om een stukje advies op maat.


Telefoon: 0488 - 488 860
E-mail: info@jgtimmer.nl
Bezoekadres: Batterijenweg 3
4041 DA Kesteren, NL
 
KvK nummer: 11067508
Btw nummer: NL8174.12.736.B01