Agrarische bouw | Voor boerenbedrijven | Bouwbedrijf J.G. Timmer

Agrarische Bouw

Het beste voor boeren

Veel boeren weten ons bouwbedrijf in Kesteren te vinden voor de bouw van agrarische toepassingen. Al jaren realiseren wij ligboxenstallen, varkensstallen en kippenstallen, maar ook mestkelders, keerwanden en vloeren. Samen met boeren hebben we veel oog voor klimaatbeheersing en duurzaamheid. We helpen veehouders met de regelgeving rond emissies en gebruiken de nieuwste technieken. Onze agrarische oplossingen zijn er zo voor mens en dier.

Stallen

Ook voor de bouw van stallen zijn wij de juiste keuze. Onze technische experts ontwerpen elke rundvee-, varkens- en kalverenstal, waarna onze ervaren vakmensen de uitvoering voor rekening nemen. De draagconstructie is vaak van duurzaam staal, met wanden van baksteen of prefab betonelementen. Onze ervaring in de agrarische bouw en partnerschap met leveranciers stelt ons in staat efficiënt te bouwen. We realiseerden zo al veel stallen voor de agrarische sector. Bekijk onze projecten!

Mestkelders

Onze gespecialiseerde kelderploeg maakt werk van iedere mestkelder, keerwand en betonnen opslag. Deze collega’s weten alles over mestscheiding en emissiereductie en kennen de regelgeving als hun broekzak. De ploeg gebruikt Paschal bekisting en een 40 meter hoge Spierings Mobile Crane. Daarmee storten we elke mestkelder of keerwand op een kwalitatieve en efficiënte manier, compleet met putafdekking. Rubber slabben op de naden zorgen voor een perfecte afdichting. Neem contact op voor een scherpe offerte!

Loodsen

Ons bouwbedrijf is dé specialist als het gaat om de bouw van opslagloodsen. Van stalen productieloods tot een volledig op maat gemaakte opslagloods, wij zorgen ervoor tegen scherpe tarieven. Opslagloodsen plaatsen we aan bestaande bouw of aan uw nieuw te bouwen loods of hal. Dankzij onze ruime ervaring in de agrarische sector bieden wij u een technische oplossing die voldoet aan alle wensen en regelgeving.

Emissiearme vloeren

Agrariërs kunnen ook bij ons terecht voor de installatie van emissiearme vloeren, van dichte vloer tot roostervloer met emissiekleppen. Een emissiearme vloer beperkt de emissie van ammoniak, doordat er minder luchtuitwisseling plaatsvindt tussen stal en mestkelder. Onze experts in de agrarische bouw kennen altijd de nieuwste technieken. Zij hebben ook al veel ervaring in de mogelijkheden voor mestscheiding. Neem contact op voor meer informatie!

Onze projecten agrarische bouw

Doorzoek de website