Betonbouw

Beter in beton

Bij Bouwbedrijf J.G. Timmer zijn we thuis in beton. Voor onze opdrachtgevers realiseren wij onder meer afzinkkelders, betonvloeren, betonkelders, gleufsilo’s, mestkelders en opslagloodsen. Dat doen we helemaal in eigen beheer en met eigen bekisting en ander materieel, prefab of ter plekke op de bouwplaats. Maar voor het zover is, luisteren we eerst goed naar iedere behoefte en iedere wens. Op basis daarvan komen we met een voorstel. Altijd op maat en superscherp in prijs.

Betonkelder bouwen

Wij zijn de juiste aannemer voor iedere betonkelder. Bij nieuwe projecten is het altijd het goed om op tijd te overwegen of een kelder wenselijk is. Als een kelder vanaf het begin in de plannen wordt meegenomen, dan is een kelder heel betaalbaar. We graven de kelder uit en brengen randbekisting aan. Indien nodig installeren we vervolgens drukvaste vloerisolatie. Daarna storten we de vloer en de muren. Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

Afzinkkelder bouwen

Wij realiseren ook afzinkkelders, een ideale manier om te bouwen op krappe locaties. Soms is er door bijvoorbeeld erfgrenzen maar erg weinig ruimte om te bouwen met een bouwput. Dan storten wij ter plekke de muren van de afzinkkelder, waarna we de grond eronder afgraven en de muren laten zaken. Op deze wijze voegen we veel nieuwe ruimte aan bestaande woningen of andere panden. Vraag naar de mogelijkheden!

Mestkelder bouwen

Veehouders slaan mest van hun dieren vaak op in mestkelders onder de stal. De fundering daarvan is van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Bij Bouwbedrijf J.G. Timmer hebben we hierin ruime ervaring. Wij realiseren mestkelders voor talloze boerenbedrijven overal in Nederland. Altijd met aandacht voor veiligheid, stevigheid en duurzaamheid. Vraag naar de mogelijkheden!

Breed betonwerk

Ons bouwbedrijf levert breed vakwerk, ook in beton. We realiseren niet alleen kelders, maar voeren ook betonwerk uit voor stallen, keerwanden, gleufsilo’s, bewaarschuren en kuilplaten. Voor het storten van beton maken we altijd gebruik van eigen en modern materieel. Daarmee kunnen we iedere opdrachtgever snel en vakkundig helpen met stevige oplossingen in beton. Informeer naar de mogelijkheden!

Onze projecten betonbouw

Doorzoek de website