Utiliteitsbouw

Bouwen voor bedrijven

Bij J.G. Timmer hebben we intensieve ervaring in utiliteitsbouw. In de praktijk verstaan we daaronder vooral bedrijfshallen, kantoren en winkels. Maar ook andere gebouwen met een commerciële bestemming, zoals wasstraten en fabrieken. Kiezen voor bouwbedrijf J.G. Timmer, betekent kiezen voor gedegen advies, en innovatief en duurzaam vakwerk. Door de jaren heen kozen talloze commerciële partijen al voor onze uitgebreide dienstverlening in utiliteitsbouw.

Magazijnen en hallen

Wij realiseren bedrijfshallen in alle soorten en maten. Dat begint steeds met advies over constructie en uitvoering. We maken een constructieberekening en tekenen de gehele staalconstructie uit in een Tekla 3-D model. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij steeds de laatste technieken in energiezuinig en duurzaam bouwen toepassen. Zo maken we een magazijn, opslagloods, bewaarschuur, productieruimte, zoutloods of vlakloods voor de toekomst. En altijd weer uniek!

Kantoren

Wij bouwen kantoorpanden en trekken daarbij nauw op met iedere opdrachtgever. Zoals altijd kunnen we het volledige traject uit handen nemen, van de allereerste schets tot het allerlaatste details in de bouw. Ook regelen we alle benodigde vergunningen. Ook de volledige interieurbouw kunnen wij verzorgen. We geven advies over duurzame inrichtingen en het creëren van de juiste werkomgeving voor medewerkers. Zo komen we tot duurzame kantoren in Nederland.

Winkels en horeca

Ons bouwbedrijf is er ook voor winkels en horeca. Van winkels tot volledige winkelcomplexen, ons brede vakwerk voor de Retail is al overal in ons land terug te vinden. Ook realiseerden wij al veel projecten voor de horeca. We geven adviezen over duurzame en energiezuinige constructies, met toepassing van de nieuwste technieken. Bovendien staan we klaar voor de inrichting van winkels en horecagelegenheden. Ook in deze sectoren ontzorgen we onze klanten graag  van A tot Z.

Bedrijfsgebouwen

Utiliteitsbouw is een breed begrip. Bij Bouwbedrijf J.G. Timmer zetten we onze schouders onder álle soorten bedrijfspanden, dus ook tankstations of wasstraten. Wij realiseren alles, van industriële panden tot kerkgebouwen. Ook de renovatie van utiliteitsprojecten kunt u met een gerust hart aan Bouwbedrijf J.G. Timmer overlaten.

Onze projecten utiliteitsbouw

Doorzoek de website