Woningbouw

Thuis in huizen

Of het nu gaat om een sfeervol huis, een nostalgisch boerderij of een monumentale villa, Bouwbedrijf J.G. Timmer is hét juiste adres voor woningbouw. In woningbouw komen onze passie voor - en kennis van - bouwen vaak maximaal tot uiting. Samen met klanten maken wij werk van originele bouwmaterialen of authentieke bouwstijlen. We realiseren iedere wens, ook als het gaat om energiezuinig bouwen. Ook voor u gaan we graag aan de slag!

Woningen

Bouwbedrijf J.G. Timmer is er voor woningen in alle soorten en maten, van betaalbare twee-onder-een-kap woningen tot riante villa's en herenhuizen. Wij denken graag met u mee vanaf het allereerste idee en ontzorgen u graag in het hele proces. Wij weten wat efficiënt bouwen is, met oog voor kwaliteit, maatwerk en natuurlijk ook duurzaamheid. Ons vakwerk onderscheidt zich door de combinatie van authentieke stijlen en materialen met de nieuwste energiezuinige technieken. Vraag naar de mogelijkheden.

Appartementen

Bouwbedrijf J.G. Timmer is er ook voor appartementen. Wij denken graag met u mee vanaf het allereerste idee en ontzorgen u graag in het hele proces. Wij weten wat efficiënt bouwen is, met oog voor kwaliteit, maatwerk en natuurlijk ook duurzaamheid. Ons vakwerk onderscheidt zich door de combinatie van authentieke stijlen en materialen met de nieuwste energiezuinige technieken. Vraag naar de mogelijkheden.

Eigen woning bouwen

Een droom! Dat is het bouwen van een eigen woning. Samen met u maken wij die droom heel graag waar. Als specialist in woningbouw begeleiden wij u tijdens het hele traject. Wij geven inzicht in alle mogelijkheden en de vele keuzes. We zetten al onze kennis, betrokkenheid en ervaring in voor de realisatie van uw droomwoning. Zo nemen wij u zorgen uit handen. Neem vrijblijvend contact op om uw droom werkelijkheid te laten worden!

Bijgebouwen

Een woning heeft vaak een bijgebouw, variërend van een schuur tot tuinpaviljoen, carport, poolhouse, theehuisje of zelfs een hooiberg. Bij Bouwbedrijf J.G. Timmer zijn we erkend ambachtelijk specialist in duurzame constructies van traditioneel eiken. Het begint natuurlijk steeds met luisteren naar uw wensen en ideeën. Vervolgens maken we ieder advies en ieder ontwerp waar. Van klein tot groot, maar altijd van topkwaliteit en passend bij iedere stijl.

Recreatiewoningen

Ons aanbod in woningen gaat verder dan alleenstaande woningen of villa’s. Wij ontwikkelen en bouwen ook complete vakantieparken. Wij hebben ruime ervaring in vakantiebungalows in alle soorten en maten, in alle prijsklassen en van alle afwerkingsniveaus. Wij garanderen snelle doorlooptijden en hoogwaardige bouw van seriebungalows door prefab bouw, systeembouw of houtskeletbouw. We streven daarbij in samenspraak steeds naar de ideale prijs-kwaliteitverhouding.

Onze projecten woningbouw

Doorzoek de website