Onze werkwijze

Bedrijfshallen in alle soorten en maten. Uitgevoerd naar uw wensen. Geen standaard massaproductie maar uniek vakwerk. Ook in de agrarische wereld en hallenbouw heeft bouwbedrijf J.G. Timmer haar sporen inmiddels verdiend. Tientallen projecten in deze branche zijn inmiddels door ons gerealiseerd. Hallenbouw, agrarische loodsen, industriële bedrijfspanden, kantoorpanden, kerkbouw, gevelrenovatie enzovoorts.Korte lijnen

Bouwbedrijf JG Timmer BV is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. Onze kracht ligt erin dat wij een ervaren team hebben en alle projecten in eigen beheer kunnen realiseren. Wij werken stuk voor stuk met flexibele mensen die kennis en vakmanschap op een efficiënte manier kunnen combineren. Dit resulteert in een aanzienlijk korter bouwproces en uiteindelijk een scherpe prijs! Bij een bouwproject is er vaak een hoop tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materieel wat wij in eigendom hebben dit betekent dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig.

ff

Drijvende accommodatie stichting de Waterlijn

Drijvende accommodatie stichting de Waterlijn
ff

Van Ingen

Ingen
Van Ingen
ff

Hal Overveen

Hal Overveen
ff

Fruitschuur Buurmalsen

Fruitschuur Buurmalsen
ff

Bedrijfsruimte PT Creations

Wijk en Aalburg
Bedrijfsruimte PT Creations
ff

Bewaarloods leliebollen De Lier

De Lier
Bewaarloods leliebollen De Lier
ff

Opslagloods te Lienden

Lienden
Opslagloods te Lienden
ff

Bewaarloods te Uithuizen

Uithuizen
Bewaarloods te Uithuizen

Staalconstructies

Timmer Hallenbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van kleinschalige tot de meest omvangrijke staalconstructies. Doorgaans verzorgen wij het gehele traject, vanaf het 1e ontwerp tot en met de montage. Bij het vervaardigen van een staalconstructie is het van wezenlijk belang dat het voorwerk in de engineering goed doordacht word uitgevoerd. Nadat er een constructieberekening gemaakt is, word de gehele staalconstructie in een Tekla 3-D model uitgetekend.

Woningbouw

Onze woningbouw varieert van betaalbare vrijstaande woningen tot riante villa's en herenhuizen. Heeft u zelf ideeën of plannen voor nieuwbouw? Wij denken graag met u mee om zo efficiënt mogelijk te kunnen bouwen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig en luchtdicht bouwen vooruitlopend op de huidige eisen van het bouwbesluit.

Bedrijfshallen

Wij bouwen bedrijfshallen in alle soorten en maten. Wij denken graag met u mee om zo efficiënt mogelijk te kunnen bouwen. Uw eisen en wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een magazijn, opslagloods, bewaarschuur, productieruimte, zoutloods, vlakloods of showroom, wij adviseren u graag om uw plannen te verwezelijken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige en duurzame gebouwen.

Duurzaam

Bouwen met zo min mogelijk schade voor mens en milieu.

Kwaliteit

Wij staan garant voor vakmanschap en flexibiliteit.

Specialisten

Wij adviseren u graag met onze ervaring, kennis en kunde.

Turn-Key

Complete ontzorging tijdens het gehele bouwproces.

Veiligheid

Veilig werken is voor ons belangrijk. Tijdens het bouwproces maar ook in constructieve zin.

Maatwerk

Heeft u een idee? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal.

Ons team

J.G. Timmer Bouwbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. Onze kracht ligt erin dat wij een ervaren team hebben en alle projecten in eigen beheer kunnen realiseren. Wij werken stuk voor stuk met flexibele mensen die kennis en vakmanschap op een efficiënte manier kunnen combineren. Dit resulteert in een aanzienlijk korter bouwproces en uiteindelijk een scherpe prijs! Bij een bouwproject is er vaak een hoop tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materieel wat wij in eigendom hebben dit betekent dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig.

Jan Timmer

Manager, Tel. 0488 48 8860
jan@jgtimmer.nl

René van Amersfoort

Calculator, Tel. 0488 48 8860
rene@jgtimmer.nl

David Timmer

Werkvoorbereider, Tel. 0488 48 8860
david@jgtimmer.nl

Jan van Voorthuizen

Uitvoerder, Tel. 0488 48 8860
jvv@jgtimmer.nl

Neem contact op

Eén aanspreekpunt bij het bouwen van uw bedrijfshal! Eigen vakmensen, korte lijnen en altijd meedenken met de opdrachtgever. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag praktisch met u mee. Natuurlijk is elke bouw weer anders en dit vraagt dus ook om een stukje advies op maat.


Telefoon: 0488 - 488 860
E-mail: info@jgtimmer.nl
Bezoekadres: Batterijenweg 3
4041 DA Kesteren, NL
 
KvK nummer: 11067508
Btw nummer: NL8174.12.736.B01