Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf met kennis en ervaring op het gebied van landelijk, monumentaal of nostalgisch vakwerk, dan bent u bij J.G. Timmer helemaal aan het goede adres. Villa's, landhuizen, boerderijen, landgoederen, enzovoorts zijn bij uitstek de specialiteiten van ons enthousiaste team. Originele antieke bouwstijlen met echte authentieke pen- gatverbindingen. Wilt u advies over de mogelijkheden, of heeft u een idee? Bent u op zoek naar antieke bouwmaterialen zoals oude kloostertegels of belgisch hardsteen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor een vrijblijvende prijsopgave.Eigen woning bouwen?

Een eigen woning laten bouwen is voor veel mensen een droom. Bouwbedrijf J.G. Timmer is bij uitstek dé specialist op het gebied van woningbouw. Als u in het bezit bent van een bouwkavel dan kan uw droom werkelijkheid worden. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject en geven u graag inzicht in de vele mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag ter zijde met hun ervaring, kennis en kunde. Neem vrijblijvend contact op om uw plannen te bespreken.

ff

Woonboerderij te Kesteren

Kesteren
Woonboerderij te Kesteren
ff

Nieuwbouw vrijstaande woning

Kesteren
Nieuwbouw vrijstaande woning
ff

Vrijstaande woning met kelder

Lienden
Vrijstaande woning met kelder
ff

Villa

Villa
ff

Woonhuis Kesteren

Kesteren
Woonhuis Kesteren
ff

Villa te Kesteren

Villa te Kesteren
ff

Nieuwbouw Koetshuis

Buren
Nieuwbouw Koetshuis
ff

Landhuis met rieten kap

Landhuis met rieten kap

Woningen

Onze woningbouw varieert van betaalbare vrijstaande woningen tot riante villa's en herenhuizen. Heeft u zelf ideeën of plannen voor nieuwbouw? Wij denken graag met u mee om zo efficiënt mogelijk te kunnen bouwen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig en luchtdicht bouwen vooruitlopend op de huidige eisen van het bouwbesluit.

Bijgebouwen

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame houtconstructies. Tot onze gekende ambachtelijke specialiteiten behoren het ontwerpen en plaatsen van traditionele eiken bijgebouwen, hooibergen, tuinpaviljoens, carports, poolhouses en theehuisjes. Wij ontwerpen en realiseren geheel volgens de wensen van onze klant; van klein tot groot uitgevoerd met de meest hoogstaande materialen in samenspraak met uw stijl.

Recreatiebouw

Met bouwbedrijf J.G. Timmer heeft u een gespecialiseerde partner voor de bouw en ontwikkeling van complete vakantieparken. Wij realiseren vakantiebungalows in alle soorten, maten, prijzen en afwerkingsniveaus. Snelle doorlooptijd en hoogwaardig bouw van seriebungalows wordt gerealiseerd door prefabbouw, systeembouw of houtskeletbouw. Daardoor kunnen we tegen relatief lage kosten toch de beoogde kwaliteit garanderen.

Duurzaam

Bouwen met zo min mogelijk schade voor mens en milieu.

Kwaliteit

Wij staan garant voor vakmanschap en flexibiliteit.

Specialisten

Wij adviseren u graag met onze ervaring, kennis en kunde.

Turn-Key

Complete ontzorging tijdens het gehele bouwproces.

Veiligheid

Veilig werken is voor ons belangrijk. Tijdens het bouwproces maar ook in constructieve zin.

Maatwerk

Heeft u een idee? Uw eisen en wensen staan bij ons centraal.

Ons team

Timmer Hallenbouw B.V. is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. Onze kracht ligt erin dat wij een ervaren team hebben en alle projecten in eigen beheer kunnen realiseren. Wij werken stuk voor stuk met flexibele mensen die kennis en vakmanschap op een efficiënte manier kunnen combineren. Dit resulteert in een aanzienlijk korter bouwproces en uiteindelijk een scherpe prijs! Bij een bouwproject is er vaak een hoop tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materieel wat wij in eigendom hebben dit betekent dat wij altijd de beschikking hebben om dit in te zetten indien nodig.

Jan van Voorthuizen

Uitvoerder, Tel. 0488 48 8860
jvv@jgtimmer.nl

Neem contact op

Eén aanspreekpunt bij het bouwen van uw bedrijfshal! Eigen vakmensen, korte lijnen en altijd meedenken met de opdrachtgever. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag praktisch met u mee. Natuurlijk is elke bouw weer anders en dit vraagt dus ook om een stukje advies op maat.


Telefoon: 0488 - 488 860
E-mail: info@jgtimmer.nl
Bezoekadres: Batterijenweg 3
4041 DA Kesteren, NL
 
KvK nummer: 11067508
Btw nummer: NL8174.12.736.B01